Internship Sales (NL)

Discipline Finance
Location Utrecht (NL)
Hours a week 40

Gaat jouw hart sneller kloppen van ecommerce? En ben jij op zoek naar een stage vanaf september? Binnen onze sales afdeling zijn we op zoek naar een stagiair(e) die verantwoordelijk gaat zijn voor het managen van een aantal marketplaces in Nederland. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen met de ondersteuning vanuit het team. Je belandt in een internationaal omgeving die jou gaat helpen om up-and-running te komen. Wanneer we vanuit beide kanten na je stage nog steeds enthousiast zijn, dan bestaat er een mogelijkheid om bij ons te blijven werken! 

 

Wat ga je doen 

 • Beheren van verschillende online marketplaces

 • Contacten onderhouden met de verschillende kanalen

 • Sales data analyseren en verbeterplannen bedenken

 • Enorm veel leren over de wereld van ecommerce! 

 

Wij bieden;  

 • Een stagevergoeding  

 • Een plek binnen een internationale en snelgroeiende omgeving

 • Reiskostenvergoeding 

 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig professional!  

 

We vragen

 • Je volgt een studie in een commerciële richting
 • Je kunt goed overweg met Excel
 • Jouw Nederlandse en Engelse communicatievaardigheden zijn goed

 

Waarom vidaXL  

vidaXL groeit sneller dan de snelheid van het licht op het gebied van e-commerce. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we onze cijfers elk jaar verdubbeld. Dit alles op onze eigen gedurfde en nuchtere manier. Met 30+ webshops, 6 internationale vestigingen en 120 miljoen unieke bezoekers per jaar voelt dat wel zo’n beetje als de juiste manier.  

Om ons eigen succes bij te houden gaan we uitdagingen aan, pakken we kansen en proberen we elke dag nieuwe dingen. We zien hobbels op de weg niet als obstakels, maar als een kans om te genieten van de zoete, zoete geur van de overwinning.  

Ons grote succes hebben we te danken aan onze geweldige mensen. Daarom investeren we graag in persoonlijke groei. Door de vrijheid te bieden om alle kansen te grijpen die je ziet.   

Zodat jij groots kunt bloeien en XL kunt groeien!  

 

Wil je bij ons komen werken?  

We kijken uit naar je sollicitatie! Neem voor meer informatie contact op met Dirk van Enckevort.  
T | +31 6 12133862

Alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen zonder aanzien van ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, nationaliteit, leeftijd of beperking. 

Contact


What we offer


We offer you a challenging and varied position in a powerful and dynamic international company. An organization for ambitious professionals who exploit opportunities, dare to take decisions and feel at home in an informal, no-nonsense, results-oriented organization. Do you recognize yourself in this? Apply now and you will count on excellent future prospects.


Haba Trading B.V.
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo

Apply for this job

Maximum upload size: 5MB
Maximum upload size: 5MB
*

We care about your privacy.

Sending