Senior Customer Service Employee / The Netherlands

Discipline Customer Service
Location Venlo (NL)
Hours a week 40

Onze Nederlandse Senior Customer Service Employee houdt van praten én luisteren!

Want JIJ bent woordvoerder voor onze Nederlandse/Europese klanten. Jij maakt werk van tevreden klanten en begrijpt het begrip service volledig. Je bent handig in het gebruik van computersystemen en kan snel typen. Daarnaast ben je samen met de anderen senioren in het team verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw mede Customer Service Agents. De collega's kunnen bij jou terecht voor hun vragen en voor advies. Je begrijpt en kent de vidaXL kernwaarden door en door en vertaalt dit op een goede manier door naar het juiste advies. Door jouw kennis, ervaring en benaderbare houding ben jij hiervoor de juiste persoonlijkheid. 

Je bent succesvol omdat je attent bent. Je maakt het jouw taak om een passend antwoord te geven. Je bent oprecht geïnteresseerd in het leveren van de best mogelijke oplossing. Je vindt het fijn om te werken in een enthousiast en zeer internationaal team binnen een dynamisch en snel groeiend bedrijf.

Dit ga je onder andere doen

 • Je voorziet collega's van passende antwoorden op al hun vragen
 • Je ziet toe op de kwaliteit van nieuwe collega's
 • Je ondersteunt de Customer Service Team Leader bij operationele taken
 • Je kan klantbehoeften identificeren en beoordelen
 • Je pakt tweedelijns vragen op
 • Je checkt de kwaliteit van procedures en gesprekken

Must haves

 • Je bent foutloos in de Nederlandse taal
 • Je bent uitstekend in de Engelse taal
 • Je hebt ervaring als klantenservice medewerker en bent bekend met onze vidaXL systemen; je bent handig in het werken met computers en kunt goed overweg met MS Office
 • Je staat bekend om je enthousiaste persoonlijkheid
 • Je bent fulltime beschikbaar en bent bereid om op zaterdagen te werken. 

 

vidaXL als werkgever

vidaXL is een dynamisch internationaal bedrijf dat nieuwsgierigheid, passie en persoonlijke ontwikkeling stimuleert. vidaXL juicht groots denken en het aanpakken van nieuwe uitdagingen toe. Kom langs om onze collega’s te ontmoeten en de teams met professionals aan het werk te zien. Al onze collega’s, met gevarieerde achtergronden, hebben ten minste een aantal dingen gemeen… Ambitie, plezier in het werk en het optimaal benutten van vaardigheden.

Kom je bij ons werken?

Interne sollicitaties krijgen in deze procedure voorrang vanwege onze voorkeur voor een Senior Agent met ervaring binnen onze organisatie.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar [email protected]. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter: Melissa Raijmakers / [email protected] / +31 (0)6 120 888 36  

Contact


What we offer


We offer you a challenging and varied position in a powerful and dynamic international company. An organization for ambitious professionals who exploit opportunities, dare to take decisions and feel at home in an informal, no-nonsense, results-oriented organization. Do you recognize yourself in this? Apply now and you will count on excellent future prospects.


Haba Trading B.V.
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo

Apply for this job

Drop a file here or click to uploadChoose File
Maximum upload size: 2.1MB

We care about your privacy.

Sending